Info
Välkommen till ett rullande konstsamtal som både spar miljön och berikar upplevelsen. Grön Konståkning ger stimulerande samtal, nya bekantskaper och klimatsmart transport.

Fyllda bilar
Att fylla bilen när man ger sig ut för att titta på konst hoppas vi ska locka många av besökarna till våra utställningar. Att förvandla transportsträckorna till ett “rullande konstsamtal” hoppas vi också ska öppna för en rikare och mer social upplevelse av de medverkande konstplatserna. Att delta i den gröna konståkningen innebär dessutom att man bidrar till en mer klimatsmart transportekonomi för både kulturlivet och samhället i stort.

Lätt och trevligt
Det ska vara både lätt och trevligt att bli grön konståkare. Vi har därför försökt att göra matchningstjänsten så lättanvänd som möjligt. Vår förhoppning är att det ska gå bra att komma igång utan några speciella instruktioner. Möjligheten att välja flexibla dagar och tider för både bilister och konstliftare, hoppas vi ska göra det lätt att fylla bilarna och få den unika kombinationen av nya konstvänner och spännande samtal som är konståkningens kärnvärde! Allt som behövs för att komma igång är att man skapar ett användarnamn och loggar in - sedan är det bara att erbjuda plats i sin bil eller uttrycka en önskan om att konståka med någon annan.

Lycka till!

Vi är mycket tacksamma för all återkoppling på sidans funktioner!
Det är bara att skicka ett mail till webmaster@konstakningen.se med idéer och kritik!